Προϊόντα για οίνος petracco (8)

Λουγάνα Μαλαβάσι

Λουγάνα Μαλαβάσι

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα guyot AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα GRADO ALCOLICO: 13%vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

Σταφύλι: Negroamaro – μαύρη Μαλβάσια – Πριμιτίβο Περιοχή παραγωγής: Ανατολική Περιοχή του Ταραντίνο Τύπος εδάφους: Κόκκινη γη αναμεμειγμένη με βράχους, τοφ και/ή ασβεστόλιθο Τύπος καλλιέργειας αμπελιού: Υποστηριζόμενο αλμπερέλο Μέση ηλικία αμπελώνα: 15 χρόνια Μέση παραγωγή / εκτάριο: 90/120 εκατοντάδες σταφυλιών Εσοδεία: Σεπτέμβριος Μέθοδος συγκομιδής σταφυλιών: Χειρονακτική Αλκοόλ: 11% -12% vol. Χρώμα: Ζωντανό ροζ Μπουκέτο: Χαρακτηριστικό αρωματικό Γεύση: Ξηρή, πολύ αρμονική Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 8° 10° C Συνιστάται: Απεριτίφ, ψάρι και ιταλικά ορεκτικά, θαλασσινά, λεπτές σούπες, καθώς και λαχανικά, μοτσαρέλα και φρέσκο τυρί.
Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Ξηρός - Millesimato

Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Ξηρός - Millesimato

Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες Άρωμα: Λεπτά αρώματα, φρουτώδεις και ανθώδεις νότες που θυμίζουν ώριμα εξωτικά φρούτα. Γεύση: Κομψή, με τη σωστή απαλότητα που συνοδεύει τη ελαφριά οξύτητα με ισορροπία. Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα μάλλον μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας. Συνοδεύσεις: Εξαιρετικό μετά από ένα γεύμα και τέλεια συνοδεία για ξηρά γλυκά, τάρτες φρούτων και άλλα παραδοσιακά ιταλικά επιδόρπια.
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% σταφύλια Cannonau, κορυφαίας ποιότητας)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% σταφύλια Cannonau, κορυφαίας ποιότητας)

Εξαιρετικό κρασί που προέρχεται από προσεκτική επιλογή σταφυλιών Cannonau, κυρίως από αμπέλια άνω των 40 ετών και καλλιεργημένα σε αμπελώνες. Μετά από αργή ζύμωση με τις φλούδες, που πραγματοποιείται σε μικρούς ανοξείδωτους κάδους για περίπου 20 ημέρες, ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για 24 μήνες. Ακολουθεί μια ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για τουλάχιστον 8 μήνες. Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με απόχρωση γρανάτη. Στη μύτη είναι επιβλητικό. Πλούσιο σε αρώματα από μικρούς ώριμους κόκκινους και μαύρους καρπούς, νότες από μαρασκίνο και γλυκόριζα, με έντονες μεσογειακές αρωματικές βοτάνες, εκλεπτυσμένα και γλυκά μπαχαρικά. Στο στόμα είναι ευχάριστα ζεστό, αλμυρό και πικάντικο, όλα τέλεια συνδυασμένα με ένα μεταλλικό φάσμα. Η πλούσια και βελούδινη δομή του ισορροπεί καλά με την τανική πολυπλοκότητα και την κομψή και μακράς διάρκειας επίγευση. Είναι ένα κρασί που ταιριάζει εξαιρετικά με τις πιο εκλεκτές και εκλεπτυσμένες λιχουδιές. Ιδανικό για να συνοδεύσει τυριά μεγάλης δομής και γεύσης ή σημαντικά πιάτα κρέατος.
PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

PRIMITIVO IGP - PRIMITIVO IGP

Primitivo IGP Puglia από την περιοχή Taranto και Brindisi. Ποσοστό αλκοόλ 13,00% Vol. Ελάχιστη παραγγελία 720 φιαλών των 75 cl. Συνολικός αριθμός χαρτοκιβωτίων 60, το καθένα με 12 φιάλες.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Βαθμός: 100% Arneis. Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια. Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή. Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα. Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών. Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε. Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%. Γαστρονομικός συνδυασμός: είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Πανίνο Πινσάτο - Η Γεύση

Πανίνο Πινσάτο - Η Γεύση

Χειροποίητο σάντουιτς για να είναι ακόμα πιο μαλακό και εύπεπτο. Ψήνεται είτε στη σχάρα είτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 240° μέχρι να ροδίσει καλά. Γεμίστε το κατά βούληση; οποιαδήποτε συνδυασμός θα το κάνει ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό.
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Κόκκινο κρασί που προέρχεται από ένα μείγμα κόκκινων σταφυλιών από το Σαλέντο, όπως η Malvasia Nera, η Montepulciano και η Sangiovese. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 11,50% Vol. ημιξηρό κόκκινο χρώμα στον ουρανίσκο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας γράψετε στο cantine.durso@libero.it